Hirdetés

Jól szerepelt a stresszteszten a Google Pixel



|

Kiderült, hogy mennyire bírja a karcokat és a hajlítást a Google új csúcskészüléke.

Hirdetés

A JerryRigEverything YouTube-csatorna mindig alapos stressztesztnek veti alá a legújabb okostelefonokat, és természetesen a Google Pixel sem maradhatott ki a sorból. 

Hirdetés

A készülék a jól bevált Gorilla Glass 4 védőüveget kapta meg a kijelzőjére, amely a várakozások szerint áll ellen a karcoknak - a gyakorlatban nem sérül meg könnyen sem kulcsok, sem pénzérmék hatására, így egy teletömött zsebben sem kell aggódni a képernyő épsége miatt. 

A hátlapon található üveg sajnos már puhábbnak tűnik, ugyanis a tesztek alatt könnyebben karcolódott. 

Az eszköz alumínium háza nagyszerűen bírta a kínzást, kulccsal például csak enyhén csíkozódik, és ujjal le is lehet törölni minden nyomot. A gombok is alumíniumból vannak, illetve az ujjlenyomat-olvasó komoly sérülések után is ugyanolyan gyorsan és pontosan működik tovább. 

Sajnos a fülhöz illeszthető hangszóró borítása szövet, ami szokatlan és könnyen sérülő megoldás - takarításnál vigyázni kell. 

Jó hír viszont, hogy a Pixel gyakorlatilag elhajlíthatatlan - hátulról feszítve alig emelkedik meg a kijelző, elölről pedig semmi sem történik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.