Hirdetés

Jön a 20 hüvelykes, Ultra HD-s tablet



|

A Panasonic nem csak erőfitogtatásból készített a januári CES-re egy rendhagyó tabletet.

Hirdetés

A technológiai kiállításokon nagyon gyakran látunk új sikertermékeket, de olyan furcsa eszközöket is, amelyeknek a létezésére nincs más magyarázat, csak az, hogy a gyártó igyekszik magára vonni a figyelmet. A Panasonic az idei CES-en, Las Vegas-ban mutatott be egy utóbbi kategóriába sorolható készüléket, amely nem volt más, mint egy 20 hüvelykes tablet.

Ennek a létezésére első ránézésre lehetetlen magyarázatot adni, azonban a minden-egyben PC-k egyre inkább kezdenek eltolódni ebbe az irányba, átalakítható megoldások keretében. A Panasonic úgy döntött, ezt az ötletet nem hagyja elsüllyedni a nagyzolási mániák feliratú doboz aljára.

Az Indiatimes értesülései szerint a Panasonic sikeresen megegyezett a Microsofttól az óriástablet piacra dobásáról, és erre még az idei évben sor kerül. A készülék egyébként Ultra HD-s, 3840 x 2160 pixeles felbontást kínál, Windows 8 Pro operációs rendszerrel. A processzor pontos típusa még ismeretlen, vélhetően azonban valamilyen Intel CPU dolgozhat majd benne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.