Hirdetés

Jön a 3500 dolláros iPhone 4 a Gresso-tól



|

Decembertől kezdve luxuskivitelben is kapható lesz az új almás mobil.

Hirdetés

Az Apple-be sok minden miatt bele lehet kötni, azonban a termékeik első osztályú megjelenése sosem volt kérdéses. Természetesen mindent lehet tovább fokozni, különösen, ha az ár lényegtelen tényezővé válik.

 

 


Jelen esetben a Gresso-nak nem volt nehéz dolga: a vállalat bejelentette, hogy jövő hónapban piacra dobják az iPhone 3GS, majd decemberben a 4-es luxuskivitelű verzióit - természetesen a hölgyeknek, és az uraknak kissé eltérő megjelenésű dukál. A képen a gyengébbik nem változata látható: a hátlap 200 éves, afrikai Grenadilfából készült, az Apple-logó 18 karátos arany, a kristályok pedig a Swarovskitól származnak - utóbbiak hiányoznak a férfiaknak szánt modellekről.


Maga a mobil tudása teljesen lényegtelen, így a 3GS, és a 4-es is hasonló árban lesz - kiviteltől függően 3000-3500 dollárba (705-823 ezer forintba) kerül egy Gresso által megmunkált iPhone. Érdekességként megemlítenénk, hogy az iSuppli szerint egy 16 GB-os iPhone 4 hardverei kerekítve 188 dollárba kerülnek, de ebbe nincs beleszámítva az összeszerelési, és szállítási költség - a különféle adókról, és profitokról nem is beszélve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.