Hirdetés

Jön a dupla SIM-es Motorola EX115



|

Ezen felül nemsokára bemutatkozhat a vállalat első érintős tömegmobilja.

Hirdetés

A hétvégén sem volt hiány meg nem erősített értesülésekből: kikerült az internetre két fotó, amelyeken az amerikai gyártó QWERTY-billentyűzettel is felszerelt EX115-ös, és érintős EX128-as mobiljai láthatóak.

 

Motorola EX115/EX128
Motorola EX115/EX128

 


Elméletileg mindkét telefon kapható lesz Európában, a képek a Germanos Romania nevű online mobilboltban bukkantak fel. Sajnos kevés specifikációjukról rántották le a leplet: mindkettőbe két SIM-kártya kerülhet, továbbá az EX115 kamerája 3,15 megapixeles, és szabványos hangkimenettel is ellátták a készüléket.


Az érintős társáról lényegében semmit sem lehet tudni, ráadásul kérdéseket vet fel a kezelőfelülete is: egyértelműen nem a MOTOBLUR-ről van szó, leginkább az LG és a Samsung által is használt megoldásokra hasonlít. Ha minden igaz, akkor mindkét új Motorola október 18-tól kezdve lesz megvásárolható, a várható áruk nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.