Hirdetés

Jön a Galaxy Spica utóda?



|

Az AMOLED-kijelző lehet a legnagyobb újítás.

Hirdetés

Az Samsung Galaxy Spica i5700 meglehetősen népszerű készülék, ezt pedig elsősorban az árának köszönheti: kártyafüggetlenül akár 55 ezer forintért is megvásárolható. Eredetileg az 1.5-ös Androiddal dobták piacra, de ez nemrégiben frissíthetővé vált a 2.1-esre - így aztán tényleg egy szavunk sem lehet.

 

Samsung I5801
Samsung I5801

 


Ugyan nem túl koros készülékről van szó - hiszen 2009 szeptemberében lett bejelentve -, de ezen a gyorsan fejlődő piacon félévente nem meglepő, ha frissítik a kínálatot. A pletykák szerint a leváltására szánt készülék az i5801 jelzést kapta, a fő újdonsága pedig az AMOLED-kijelző lehet.


Nemrég még elérhető volt róla egy videó a Youtube-on, de sajnos a feltöltője időközben privát módba tette, így beágyazni nem tudjuk. A specifikáció elég hiányos: a Wi-Fi-vezérlő állítólag támogatja az n-szabványt, a Bluetooth a legújabb 3.0-ás verzió, és mobilnetezni is lehet majd a készülékkel.


Elvileg 300 megabájt szabadon felhasználható háttértárral szerelik fel, amely microSD-kártyával bővíthető. Az Android 2.1-es készülék hivatalos bejelentése vélhetően hamarosan megtörténik, addig nem érdemes spekulációkba bocsátkozni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.