Hirdetés

Jön a Gingerbread a Galaxy S-re



|

Németországban és Hollandiában már elérhető a frissítés.

Hirdetés

A Samsung az utóbbi hónapokban több Android 2.3 operációs rendszert futtató mobillal is előrukkolt: elsőként a Galaxy S II lett hivatalos a Mobile World Congress-en, majd pár napja pedig lehullt a lepel a Galaxy S Plus-ról. Utóbbi a Galaxy S erősen felturbózott változata, részletesebben itt olvashatnak róla az érdeklődők.

 


Szerencsére a nagyobbik koreai gyártó nem feledkezett meg az eredeti Galaxy S-ről sem (a GT-I9000-ről), korábban ígéretet kaptak a vásárlók az Android 2.3-at hozó frissítésre. A szoftver április közepi debütálását valóban komolyan gondolta a cég, a beszámolók szerint Németországban és Hollandiában tegnap elérhetővé vált a javítás.


Nagy valószínűséggel a többi európai tulajdonosnak sem kell már sokat várnia a legújabb firmware-re, bár a szolgáltatóktól beszerzett modellek esetén mindig csúszni szokott a kiadása. Készülék hiányában sajnos nem tudtuk kipróbálni a hazai elérhetőségét, de a Samsung magyar weboldalán már feltűnt a felhasználói kézikönyv gingerbreades verziója.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.