Hirdetés

Jön a hivatalos Instagram-alkalmazás Windows Phone-ra



|

Az Instagram végre beadta a derekát, a „következő hetekben” érkezik a népszerű fényképmegosztó Windows Phone-os appja.

Hirdetés

Hosszas huzavona után végre a Windows Phone-tulajdonosok is megkapják a maguk hivatalos Instagram-kliensét. A Nokia hónapok óta kapacitálja a céget, ugyan, fejlesztenék már le az alkalmazásnak a Microsoft mobil operációs rendszerével kompatibilis változatát. Végül beadták a derekukat; Kevin Systrom, az Instagram vezérigazgatója kedden, az Abu-Dzabiban rendezett Nokia Worldön jelentette be, hogy „heteken belül” letölthető lesz az app.

Hirdetés

„Legfontosabb célunk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük az Instagramot, aki használni akarja” – mondta Systrom a The Verge-nek.

A Nokia és az Instagram egyelőre nem részletezte, pontosan milyen funkciókat használhatnak majd a Windows Phone-felhasználók. Független fejlesztők nemrég mutatták be a 6tag nevű, nem hivatalos appot, ami a fotófiltereket és a videófeltöltéseket is támogatja. Sőt, a legújabb frissítésbe már egy olyan kollázs-funkció is belekerült, ami az Instagram saját iOS-es és androidos klienseiben nem található meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.