Hirdetés

Jön a Lumigon első okostelefonja



|

A tervek szerint karácsony környékén válik elérhetővé az androidos T1.

Hirdetés

Rendszeres olvasóink egyszer már találkozhattak a dán Lumigon nevével: július végén beszámoltunk egy csúszkás okostelefonjukról, amelyre tévesen T1-ként hivatkoztunk - valójában S1 a hivatalos megnevezése, sajnos a vállalatnak nem erőssége a tényszerű kommunikáció. Mint most kiderült, a készülék idénre tervezett debütálását 2011. harmadik negyedévére halasztották.

 

Lumigon T1
Lumigon T1

 


Rátérve a képeken látható T1-re: a Lumigon véglegesítette a hardvert, a telefon elvileg az év végén kerülhet egyes kiválasztott boltok polcaira, egyelőre ismeretlen áron. Szoftveres szempontból csupán annyit árultak el, hogy az ismeretlen verziójú Google Android operációs rendszerre a saját P-GUI nevű kezelőfelületük került.

 

Lumigon T1
Lumigon T1

 

 

A Lumigon T1 jelenleg ismert tulajdonságai:


• 3,5 colos, 480×800 pixel felbontású, kapacitív érintőképernyő
• 5 megapixeles kamera, autofókusz (plusz két villanó, legalábbis a fenti képen úgy tűnik)
• HSDPA, Bluetooth, Wi-Fi
HDMI-csatlakozó
Bang & Olufsen ICEpower „hangrendszer"
• Távirányító-funkció
• FreeScale MX515 CPU (800 MHz)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.