Hirdetés

Jön a magyar nyelvű Windows Phone 7



|

A Mango frissítéstől kezdve támogatott lesz a hazai nyelv is.

Hirdetés

Újabb információkat hozott nyilvánosságra a Microsoft az ősszel érkező Windows Phone 7.1 (Mango) operációs rendszeréről, az eddig ismert újdonságok mellett a szoftver az eddigi 5 helyett 22 nyelven lesz elérhető, köztük magyarul is.

 

A Windows Phone 7.1 japán billentyűzete


A tájékoztatás szerint ettől függetlenül az okostelefonokon nem mindegyik lesz választható, elsősorban a háttértár kapacitásával való spórolás miatt: a sajtóközleményben hozott hivatalos példa erre az volt, hogy egy norvég szolgáltató valószínűleg nem kívánja magyar nyelvvel is előtelepítve árulni a készülékeit.


A Windows Phone 7.1 által támogatott nyelvek: angol, francia, német, olasz, spanyol, brazil, portugál, kínai, cseh, dán, holland, finn, görög, magyar, japán, koreai, norvég, lengyel, portugál, orosz, svéd. A hazai készülékeken a magyaron kívül feltehetően a felsorolás első öt eleme lesz még választható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.