Hirdetés

Jön a négymagos LG X3 erőmobil



|

Az LG idei nagy dobása lehet a készülék.

Hirdetés

Eddig a HTC jelentett csak be olyan tenyérben hordható mobil-erőművet, melyben négymagos CPU van. Az LG esetében konkrétan egy NVIDIA Tegra 3 gondoskodik a mindent túlszárnyaló teljesítményről. Az LG eddig is igyekezett a teljesítmény-mobilok piacára hatni, igaz még nem ért el igazi átütő sikert a kétmagos érában. A gyártó továbbra is az erőben a siker elvet követi és meg is lehet az esélye a sikerre, ha a készülék egyéb tekintetben is kívánatos lesz.

 

 

Az LG X3-ról jelentek meg képernyőképek, benchmark eredmények és részletesebb specifikációk is, ezekről testvérlapunk, a mobilport.hu írásában olvashatnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.