Hirdetés

Jön a ráncfelvarrt Samsung Galaxy S



|

1,4 GHz-es processzor dolgozik a telefonban, és ezúttal HSPA+ támogatás is került a terítékre.

Hirdetés

A nagyobbik koreai gyártó még 2010 júniusában mutatta be a nagy sikert aratott Galaxy S (I9000) névre hallgató androidos okostelefonját, amely átcímkézve a Google második generációs saját mobilja is egyben. Nem meglepő módon a Samsung a februári Mobile World Congress-en előrukkolt az utódjával is, amely a Galaxy S II (I9100) jelzést kapta a keresztségben.

 

Samsung Galaxy S Plus (I9001)
Samsung Galaxy S Plus (I9001)


Ez eddig rendben is van, ám a napokban érdekes fordulatot vettek a dolgok, hiszen a gyártó félig-meddig megerősítette a Galaxy S Plus (I9001) érkezését. A jövevény nagyjából az előző két modell közt helyezkedik el: alapvetően a korábbi eszközről van szó, ám ebbe a telefonba már 14,4 megabites HSDPA-modem került, a hátlapja fémből készült, az akkuja 1650 milliamperes, és Android 2.3-at futtat.

 

 


Frissült a processzora is, elvileg 1,4 GHz-en ketyegő Qualcomm Snapdragon MSM8255T matekozik az új masinában, az egymagos egység teljesítményre az eredeti Galaxy S-ben használt 1 GHz-es Hummingbird, és a Galaxy S II kétmagos, 1 gigahertzes Exynos CPU-ja közt lehet valahol. A Samsung Galaxy S Plus elméletileg április folyamán elsőként Oroszországban fog a boltok polcaira kerülni, a pletykák szerint 23990 rubeles (158 ezer forintos) áron.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.