Hirdetés

Jön a Windows 10-es gépekre a Samsung Flow



|

Egyes Galaxy mobilok tulajdonosai az ujjlenyomattal is feloldhatják majd a PC-jüket.

Hirdetés

Olvasóink többsége jó eséllyel nem hallott még a Samsung Flow szolgáltatásról, ugyanis a Windows 10 rendszerű kliense jelenleg csak a Galaxy TabPro S hibrid számítógépen futtatható. A legfontosabb funkciója, hogy a megfelelő androidos Galaxy mobilok tulajdonosai az ujjlenyomatuk beolvasásával a telefonjukon keresztül bejelentkezhetnek vele a Windows 10-es számítógépükbe. Ezen túlmenően a szolgáltatás képes többek közt tükrözni a mobiljaik értesítéseit, könnyű fájlmozgatási lehetőséget biztosít a PC és a mobil között, lehetővé teszi a telefon hotspot funkciójának gyors bekapcsolását.


Hirdetés


Felhasználói érdeklődésre a Samsung most elárulta, hogy a Windows 10 Creators Update várhatóan áprilisi kiadása után a Flow alkalmazás az összes Bluetooth 4.1 kapcsolatot biztosító, Windows 10 rendszerű számítógéppel kompatibilis lesz. Okostelefonos oldalról persze továbbra is követelmény marad a Galaxy készülékek használata, a szolgáltatás androidos kliense jelenleg az S7 / S7 Edge, S6 / S6 edge / S6 edge+, a Note 5, továbbá a 2016-os évjáratú A5 / A7 modellekkel kompatibilis.



(Forrás: SamMobile, Play Áruház)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.