Hirdetés

Jön az Android 2.2 a HTC Desire-re



|

Elvileg a gyárilag független készülékekre most hétvégén érkezik meg a Froyo.

Hirdetés

A HTC tegnap bejelentette, hogy a gyárilag független, európai Desire-ökre a hétvégén fog elérhetővé válni a Google Android legfrissebb verziója. Egyelőre nem tudni, hogy a Vodafone és a Telenor által forgalmazott készülékek mikor kaphatják meg a javítást, de a tajvani vállalat szerint néhány héten belül várhatóan minden tulaj frissítheti majd a mobilját.

 

 


Természetesen az új operációs rendszert is felszerelték a Sense kezelőfelülettel, amely bizakodásra adhat okot például a Legend-tulajok számára is - bár jelenleg elég nagy csend honol a készülékük körül. Visszatérve a Desire-re: akik frissítésre adják a fejüket, azok az alap 2.2-es Android újdonságain felül képesek lesznek még szinkronizálni a mobiljukat az iTunesszal, továbbá HD720p-s felbontású videókat is rögzíthetnek majd.


A frissítéskor elvileg nem veszik el semmilyen adat, mi azonban ettől függetlenül javasoljuk a teljes biztonsági mentés elkészítését a procedúra megkezdése előtt. Érdemes meggyőződni az akkumulátor megfelelő töltöttségi szintjéről is, aki pedig nem biztos magában, az inkább bízza egy szakemberre a szoftver telepítését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.