Hirdetés

Olcsó, ám mégis nagy tudású badás mobil érkezik



|

A Samsung Wave 575-ből semmi sem hiányzik, de ésszerű kompromisszumokra azért szükség volt.

Hirdetés

Eddig a nagyobbik koreai mobilgyártó saját operációs rendszerével szerelt készülékei inkább felsőkategóriásak voltak: remek példa erre a legutóbb bejelentett Wave II, amely esetében egyértelműen a "mindenből a legjobbat" filozófiája érvényesült.

 

Samsung Wave 575
Samsung Wave 575

 


Ettől eltérően a mostani írásunk alanya talán a legolcsóbb badás mobil lesz, azonban ez nem jelenti azt, hogy bármi is hiányozna belőle. Természetesen az ár alacsonyan tartása miatt szükséges volt itt-ott komolyabb kompromisszumokat kötni, azonban ettől függetlenül egy igen korrekt mobilnak nevezhető a Wave 575 (avagy GT-S5750).


A 3,2 colos érintőképernyője ugyan kapacitív és multitouch, de a panel csupán 240×400 pixel felbontású. A fotósok kedvence sem lesz: a fixfókuszos kamerája 3,15 megapixeles, és vaku sincs a szenzor mellett.


A mindenhol érezhető spórolás ellenére került a telefonba 3,6 megabites HSDPA, n-szabványt is támogató Wi-Fi-vezérlő, A-GPS, és Bluetooth 3.0. A szabadon felhasználható háttértára 100 megabájtra rúg, viszont akár 16 GB-os microSD-vel is bővíthető a telefon.

 

Samsung Wave 575
Samsung Wave 575

 


A szokásos MP3-mak hallgatása mellett rádiózásra is lehetőség nyílik a segítségével, ráadásul a szabványos hangkimenetnek köszönhetően bármilyen 3,5 millis Jack-bemenettel rendelkező fülhallgató használható.


Az 1200 milliamperes akkuval együtt csupán 100 grammot nyomó Samsung Wave 575 kényelmesen elfér egy átlagos zsebben, 109,5 x 55 x 11,9 mm méretű a készülék háza. A mobil jövő hónap folyamán elsőként Svédországban fog a boltok polcaira kerülni, sajnos a várható áráról nem érkezett információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.