Hirdetés

Jön az LG V10 utódja



|

Szeptemberben érkezhet meg az LG V20 vagy V11.

Hirdetés

A jelentések alapján az LG dolgozik a V10 utódján, ami a gyártó egyik eddigi legérdekesebb okostelefonja volt. Az ET News szerint az utód neve LG V20 vagy LG V11 lehet, és szeptember elején jelenik majd meg. A tavalyi V10 októberben érkezett meg. 

Hirdetés

Egyelőre nincs információ róla, hogy mit tud majd az idei kiadás, azonban feltételezhetően marad a nagy QHD kijelző, amit egy másodlagos, kicsi egészít ki. Jó eséllyel ütésálló is lesz az idei verzió. 

Mivel az LG G5 bukásnak bizonyult, ezért van rá esély, hogy az LG nagyon komoly eszközt varázsoljon a V20/V11-ből. 

A következő hónapokban érdekes újdonságok várhatóak a nagy kijelzős mobilok világában. Az LG újítása mellett augusztus 2-án jön a Samsung Galaxy Note 7, majd szeptemberben bemutatkozik az Apple iPhone 7 Plus is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.