Hirdetés

Jön az öngyógyító iPhone



|

Egy szabadalmi bejegyzés alapján a jövő iPhone-jai képesek lesznek magukat javítani.

Hirdetés

Az LG G Flexnek és a G Flex 2-nek hála már láttunk öngyógyító telefont, igaz, az a megoldás csak a karcos hátlapot tudta helyrehozni. Az Apple egy most nyilvánosságra hozott, de 2014-es szabadalmi bejegyzés szerint jóval többet akar

Hirdetés

A leírás szerint az iPhone például automatikusan akcióba lendül, ha vizes lesz. Ilyenkor úgy gyógyítaná meg magát, hogy miután vizet érzékelt a hangszórónál, megvárja, míg hangos környezetbe kerül. Ilyenkor egy hangos dallamot játszana le, ami kitisztítja a vizet a hangszóróból. Mindezt egyetlen gombnyomás nélkül, magától. 

A halott pixeleket késő esti diagnosztikával hozná helyre a készülék, éjszaka - ugyanígy a kamerával és a térerővel kapcsolatos gondokat. Mindennek hála pedig kevesebbet kell majd bevinni az Apple boltjaiba javítani. 

Természetesen attól, hogy az Apple-nek van ilyen szabadalma, még nincs garancia rá, hogy mindez valósággá is válik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.