Hirdetés

Jön az új Lamborghini netbook



|

Nem olcsó, de legalább jól felszerelt az NVIDIA ION 2-es VX6.

Hirdetés

Az ASUS és a Lamborghini már jó ideje készítenek közös netbookokat, a legújabb modell a VX6 típusjelzést kapta. Természetesen nem voltak szívbajosak az árának meghatározásakor: az október folyamán Európában is piacra kerülő eszköz 820 dollárba, átszámítva 166 ezer forintba fog kerülni - ettől függetlenül hazánkban vélhetően 200 ezer forint felett fogják árulni.

 

ASUS-Lamborghini VX6
ASUS-Lamborghini VX6

 


Ennyi pénzért a vásárló egy 12,1 colos apró notebookkal lesz gazdagabb, a kijelzőjének felbontása 1366×768 pixel. Az 1,83 gigahertzen ketyegő, kétmagos Intel Atom D525 processzora az NVIDIA második generációs ION lapkakészletében foglal helyet, amelybe 2 GB DDR3-mas memória került (a bővíthetőség felső határa 4 GB).

 


Vezeték nélküli kommunikációra Wi-Fi 802.11b/g/n, és Bluetooth 3.0 segítségével képes, portok: 1× USB 2.0, 2× USB 3.0, mikrofon, fejhallgató, D-SUB, HDMI, RJ-45, töltő, kártyaolvasó. Természetesen optikai meghajtó nincs, a merevlemez kapacitása 320 GB. A Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel szerelt ASUS-Lamborghini VX6-ba hatcellás akkumulátor került, sajnos a méreteiről és tömegéről továbbra sincs hivatalos információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.