Hirdetés

Jön mobilokra a GTA San Andreas



|

Apple iOS és Android mellett Windows Phone-ra is elérhető lesz a játék.

Hirdetés

A kiadásuk után mindig botrányt kavaró Grand Theft Auto játékairól ismert Rockstar Games tegnap bejelentette, hogy a Vice City után most decemberben a sorozat San Andreas alcímű tagja is meg fog érkezni a népszerű mobilos platformokra. A játék 2005-ben eredetileg PlayStation 2 és XBOX konzolokra vált elérhetővé.

Hirdetés


A vállalat tájékoztatása alapján tulajdonképpen az eddig is ismert verzióról van szó, azonban szebbek lettek az árnyékok, nagyobb a látótávolság, továbbá a karakterek és autók modelljein is csiszoltak az illetékesek. Természetesen az érintőkijelzőknek köszönhetően változott az irányítás (iOS 7-en támogatottak a játékvezérlők is), plusz elnézőbb lett a checkpointos rendszer.


Pontos megjelenési dátum és várható ár egyelőre nincs, továbbá a támogatott eszközök listáját sem közölte a Rockstar. Viszont nagy meglepetés, hogy a iOS és Android mellett Windows Phone-ra is kijön a játék, az efféle címek eddig rendre elkerülték a Microsoft mobilos platformját.


(Forrás: Rockstar Games)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.