Hirdetés

Jönnek a Samsung dupla kamerás moduljai



|

A Xiaomi, a LeEco és az Oppo is a megrendelők között van.

Hirdetés

A Korea Herald értesülései szerint a Samsung egyik divíziója kész dupla kamerás modulokkal kiszolgálni a Xiaomit, a LeEcót és az Oppót is, már a jövő hónapban. 

Hirdetés

A Xiaomi állítólag a Mi 5s-hez használja fel elsőként a dupla kamerás modulokat - a készüléket az év második felében mutathatják be. 

A Samsung Electro Mechanics emellett a LeEcót is kiszolgálja - a kínai cég Amerikában szeretne nagyot dobni. Az Oppo eközben a világ negyedik legnagyobb gyártójává lépett elő. 

Ezzel a Samsung divíziója szélesítette az ügyfélkörét, elvégre tavaly a rendeléseinek a 61,8 százaléka csak a Samsungtól érkezett. Mivel egyre több gyártót érdekel a dupla kamerás konfiguráció, ezért az árbevételek tovább emelkedhetnek a jövőben. 

A Samsung dupla kamerája a jelentések szerint az idei év második felében áll majd készen a piaci megjelenésre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.