Hirdetés

Jönnek az Androidos felhasználói fiókok



|

Az Android új verziója okostelefonokra is elhozza a funkciót.

Hirdetés

Előfordulhatnak olyan alkalmazások a telefonunkon, amelyet nem szeretnénk, ha a telefonnal játszó gyerek  vagy a mobilunkat kölcsönvevő kollégák megtalálnának, Androidos eszközökön azonban erre eddig nem igazán volt megoldás. 

Hirdetés

A Google egyik munkatársa megerősítette, hogy az Android következő verziója már tartalmazni fogja a különböző felhasználói fiókok létrehozásának lehetőségét. A korábban csak tableteken létező megoldásnak köszönhetően jelszóval védhetjük le az egyes fiókokat, így elzárhatjuk az alkalmazások egy részét a kíváncsi tekintetek elől. Tableteken már egy éve él a funkció, mobilokra azonban csak a közeljövőben vezeti be a Google.

Azt egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy pontosan mikor és hogyan vezetik majd be az átállást, hiába jelentette be a Google, hogy a következő nyilvános build részeként érkezik majd. Hogy ez a jelenlegi verzió, a KitKat legújabb frissítése, vagy a soron következő, az év második felében bevezetére kerülő Android L része lesz-e, egyelőre nem osztottak meg részleteket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.