Hirdetés

Jönnek az új mobil Radeonok



|

Akár 16 darab HD 7000M szériás modellt is leleplezhet nemsokára az AMD.

Hirdetés

A német ComputerBase információi szerint az AMD december első felében megkezdi a HD 7000 sorozatba tartozó grafikus processzorainak bejelentését, első körben a laptopokba szánt belépő- és középkategóriás megoldások válhatnak hivatalossá.

(A táblázat nagyítható)


Sajnos túlságosan sok specifikációt nem kaptunk a 7400/7500/7600M modellekről, a típusjelzésükön felül csak a GPU-juk üzemi frekvenciájáról, továbbá a fedélzeti memóriájuk típusáról, órajeléről, és a sávszélességéről érkeztek pletykált adatok.


Az AMD Radeon HD 7000M széria mindegyik tagja elvileg 28 nanométeres csíkszélességgel fog készülni, amely az előző generációs - 40 nanométeres - modellekhez képest alacsonyabb TDP-t, ezáltal pedig magasabb lehetséges üzemi frekvenciákat tesz lehetővé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.