Hirdetés

Jönnek az ütésálló tabletek



|

A 7 és 8 hüvelykes kategóriában is érkeznek az ütésálló táblagépek.

Hirdetés

A tabletek gyárakban vagy ipari környezetben, esetleg szabadidős tevékenységek közbeni felhasználása azért mondható rizikósnak, mert az eszközt kis balszerencsével elejthetjük, amitől gyakorlatilag a készülék életciklusa a végéhez is ér. 

Ezért kínál néhány gyártó kifejezetten ütésálló notebookokat és tableteket is, hogy megelőzze az efféle problémát. A kategóriában a neves gyártók között szerepel például a Getac és a Panasonic is. Mivel egyre inkább úgy tűnik, hogy van kereslet az ilyen eszközökre, ezért az ágazatban úgy döntöttek, ideje szélesíteni a termékkínálatot. 

A közeljövőben arra számíthatunk, hogy a 7 és a 8 hüvelykes méretosztályban is ütésálló tableteket jelennek meg a piacon. Néhány egyébként már most is van, bár igen kevés ilyenről lehet beszélni. A nagyobb méretű ütésálló gépek egyik hátránya egyébként az, hogy a speciális ötvözetek miatt jóval nehezebbé válnak a gépek. Ez talán most elkerülhető lesz. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.