Hirdetés

Jönnek az üzleti alkalmazások a Google Glass-re



|

A Google programja keretében öt cég gyárthatja a bizniszfelhasználóknak szánt appokat.

Hirdetés

A Google Glass bemutatása óta számos hírt olvashatunk a sajtóban arról, mekkora segítséget nyújthat az okosszemüveg a professzionális felhasználók – például a sebészek vagy az orvostanhallgatók – számára. (Nem is beszélve a mesterlövészekről.)

Hirdetés

A keresőcég menedzserei is komoly lehetőséget látnak a Glass-re írt üzleti alkalmazásokban, ezért az év elején elindították a Glass at Work programot, amely lehetővé teszi, hogy külsős fejlesztők hitelesített, bevizsgált szoftvereket kínáljanak a partnereiknek.

A Google hétfőn jelentette be, hogy aláírta a szerződést az első öt, a programban résztvevő céggel: az APX Labs-zel, az Augmedix-szel, a CrowdOptic-kal, a GuidiGo-val és a Wearable Intelligence-szel. A „kiválasztottak” között egészségügyi fejlesztésekkel, élő videoközvetítő technológiákkal és gyártással foglalkozó vállalatok is vannak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.