Hirdetés

Jövő héten indul a Beats zeneszolgáltatása



|

Havi 10 dollárba kerül majd a 20 milliós dalkínálat online és offline elérése.

Hirdetés

Jövő hét kedden – 2014. január 21-én – újabb szereplővel fog bővülni az Egyesült Államok előfizetéses zeneszolgáltatásainak piaca, ugyanis elindul a Dr. Dre nevével fémjelzett Beats Audio saját Google Play All Access riválisa. A Daisy helyett végül Beats Music-ra keresztelt szolgáltatás 20 millió dallal a tarsolyában kezdi meg pályafutását, ingyenesen csak az első 30 napos próbaidőszakban lehet majd használni.
 

Hirdetés


A Beats Audio egyfelhasználós havi előfizetési díja 9.99 dollár lesz, ezzel az ügyfél egyszerre legfeljebb három eszközön hallgathatja a zenéket. Az AT&T szolgáltatónál több számmal rendelkezőknek ezen felül rendelkezésükre áll majd 14.99 dollárért egy családi csomag is, ezzel 5 felhasználó legfeljebb 10 eszközön használhatja korlátlanul a szolgáltatást.


A webböngészős verzió mellett a Beats Audio előfizetőinek sejthetően rendelkezésükre állnak majd Android, iOS és Windows Phone rendszerű kliensprogramok is, ezekkel az offline zenehallgatás is kivitelezhető lesz. A Beats Music a szokásos statisztikai alapú ajánlgatás mellett nevesebb zeneipari személyiségeket felvonultató szerkesztőség által összeállított listákkal is segíti majd a legjobb dalok megtalálását.


Egyelőre nem tudni, hogy a Beats Audio előreláthatóan mikor kíván majd megjelenni az európai piacon.


(Forrás: Android Police)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.