Hirdetés

A jövő héten megérkezhet az Android 2.3



|

A Google munkatársai már elhelyezték a mézeskalács-figurát a főhadiszállásuk előtt.

Hirdetés

Érdekes, hogy az Android 2.2 bejelentése óta síri csend honol az operációs rendszer fejlesztése körül, azonban ez nem jelenti a művelet lassulását: feltehetően már nincs szükség az eddigi médiafelhajtásra, így a keresőcég vezetői elrendelték a hírzárlatot.

 

Google Android 2.3
Google Android 2.3

 


Még a múlt héten jött egy videó, amelyen a Gingerbread (mézeskalács) kódnevű legújabb Android volt látható - legalábbis állítólag, sajnos a felvétel készítője egy olyan értékelhetetlen minőségű mozgóképpel állt elő, amely még a NASA fényképelemzőinek is komoly fejtörést okozna. A lényeg, hogy egyelőre nem rendelkezünk érdemi információkkal az új verzió fejlesztéseit illetően, bár félhivatalosan a korábbi 3.0 helyett immáron 2.3-mat emlegetnek verziószámként.

 


A titkolózásnak lassan vége: most pénteken a Google szakemberei felállítottak a főhadiszállásuk előtt egy mézeskalács-embert, így várhatóan a jövő hét folyamán végre elrajtol a rendszer legújabb variánsa.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.