Hirdetés

Jövő héten jön a Windows Phone 7



|

Hazánkban elsőként vélhetően az LG fog a Microsoft új rendszerére épülő mobilt bejelenteni.

Hirdetés

Az utóbbi hetekben nagy mértékben nőtt a Windows Phone 7-es hírek száma, amely nem meglepő azon tényt figyelembe véve, hogy a különféle érintett gyártók a jövő héten fogják hivatalosan is bejelenteni az erre épülő mobiltelefonjaik első hullámát.

 

 


Magyarországon feltehetően az LG lesz az első, legalábbis holnap megrendezésre kerül egy sajtótájékoztató, amely keretén belül egy „a mobilkommunikáció világában mérföldkőnek számító" készüléket fognak bemutatni a hazai sajtó képviselőinek.


A világ minden tájáról érkeznek a félhivatalos információk: például a Microsoft Windows Phone 7-es weboldalának valamely rejtett zugából egy szemfüles netező előkotort egy képet, amely szerint november 8-án jön a rendszer - ez a dátum feltehetően az Egyesült Államokra vonatkozik, hiszen az angol O2 szolgáltató kedvcsináló weboldalán október szerepel megjelenési időként.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.