Hirdetés

Jövő héten jönnek az új BlackBerryk



|

A Neon egy Alcatel Idol 4, az Argon egy valódi androidos csúcsmodell lehet.

Hirdetés

A pletykák szerint a BlackBerry az idei évben két androidos okostelefont dob a piacra. Ezek már a jövő héten megmutathatják magukat. 

Hirdetés

A BlackBerry Neon a hírek alapján egy átcímkézett Alcatel Idol 4 lesz, októberben pedig jön a valódi zászlóshajó, az Argon. 

Az Argon 5,5 hüvelykes, 2560 x 1440-es kijelzőt kaphat, Snapdragon 820-as processzorral, 4 GB RAM-mal, USB-C porttal és 21 megapixeles kamerával. 

John Chen, a cég ügyvezetője nem volt hajlandó a BlackBerry Security Summit alkalmából beszélni a két készülékről, ugyanis szerinte okostelefonoknál sokkal többet kínál a cég, például a professzionális szolgáltatások terén - a hangsúly ezért nem kell, hogy mindig az eszközökön legyen. 

Chen azt mondta, hogy akit kifejezetten az okostelefonok érdekelnek, már nem kell sokáig várjon. A cég a jövő héten beszél ezekről

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.