Hirdetés

Jövő héten mutatják be az LG G2 minit



|

Az LG G2 kistestvére, sajnos jóval gyengébb processzort és rosszabb felbontású kijelzőt kapott, mint a csúcsmodell.

Hirdetés

Az LG szerdán jelentette be, hogy jövő héten, a barcelonai Mobile Wold Congressen (MWC) mutatja be aktuális csúcstelefonja, a G2 kompakt változatát. A Sony Xperia Z1 Compact sikere láttán sokan azt reméltük, hogy a dél-koreai gyártó is hasonló stratégiát követ, mint a japánok, és legújabb telefonja ugyanazt a teljesítményt és minőséget kínálja majd zsebbe illőbb formában, mint a flagship készülék.

Sajnos csalódnunk kellett. Az LG G2 minibe az 5,2 hüvelykes „nagy testvér” Snapdragon 800-asa helyett jóval gyengébb Snapdragon 400-as vagy Nvidia Tegra 4i chip, és rosszabb, 540x960 p felbontású a qHD-kijelző került. Jó hír viszont, hogy a készüléken az Android legújabb változata, a 4.4 KitKat fut majd.

Hirdetés

A cserélhető, 2440 mAh-es akkumulátor és a microSD kártyával bővíthető 8 GB-os háttértár egyértelművé teszi, hogy az LG G2 minit az árérzékeny vásárlóknak szánja a gyártó: nem véletlen, hogy először Oroszországban, a Közel-Keleten, Latin-Amerikában és Ázsiában fogják piacra dobni. A modell egyébként gyengébb, 13 helyett 8 megapixeles kamerával, dupla SIM-es változatban és LTE-kapcsolat nélkül is kapható lesz – persze, valamivel olcsóbban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.