Hirdetés

Jövő kedden jöhet a Nokia N9



|

Szingapúrban mutatkozhat be a vállalat meegós mobilja.

Hirdetés

A finnek tájékoztatása szerint június 21-én egy „piacot felforgató" készüléket fognak bejelenteni a Nokia Connection névre hallgató, szingapúri rendezvényükön. Mivel a cég az év végére ígérte az első Windows Phone 7-es telefonjait, így minden bizonnyal a MeeGo operációs rendszerrel szerelt N9-ről fog lehullani a lepel.

 

 


A készülékről legutóbb egy hónapja érkezett hír, mikor az egyesült államokbeli telekommunikációs hatóság jóváhagyta a terjesztését, bár a gyártó kérésére fotókat és specifikációkat nem közöltek róla. Egyelőre kérdéses a telefon sorsa, hiszen a Nokia nem fogja tisztességesen támogatni az operációs rendszert, és a jövőben nem is tervezik újabb meegós mobilok piacra dobását.


Erre rátesz egy lapáttal a híres-hírhedt Eldar Murtazin egy nem is oly régi tweetje, miszerint a Nokia csupán 92 ezer darabot fog gyártatni a modellből. Nem tudni, hogy az úriember mégis honnan rántotta elő ezt a számot, ám ha igaz, akkor az érdeklődők többségének komoly gondot okoz majd az N9 beszerzése.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.