Hirdetés

Jövőre érkezhet a Microsoft Surface Phone



|

A hírek szerint a produktivitásra koncentrál majd a csúcsmodell.

Hirdetés

Újabb jelentés érkezett, amely szerint a Microsoft a jövő év második felében dobja piacra a régóta pletykált Surface Phone okostelefonját. 

Hirdetés

A készüléken állítólag maga Panos Panay és a csapata dolgoznak: ők felelnek a remekül sikerült Surface Pro táblagépekért és a Surface Bookért is. 

Egyes vélemények szerint a Microsoft szándékosan nem fektetett idén túl sok pénzt az idei csúcsmodellek reklámozásába: Panos Panay és Satya Nadella állítólag már nagyon szeretnék megépíteni a Surface Phone-t. 

A korábbi kapcsolódó pletykák alapján a Microsoft elsősorban a produktivitásra akar koncentrálni az új csúcskészüléknél.

Ennek ellenére persze hardveresen sem lehet majd panasz rá, elvégre a Snapdragon 820-as processzor várható bele, valamint a Lumia 950 XL haladó hűtési technológiája. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.