Hirdetés

Jövőre jöhetnek a hajlítható Samsung okostelefonok



|

A Bloomberg szerint gyűrhető OLED-kijelzőt kap két új Samsung okostelefon is.

Hirdetés

A Bloomberg értesülései szerint jó esély van rá, hogy a Samsung a jövő évben két olyan okostelefont is kiad, amelyek gyűrhető OLED-kijelzőre építenek. 

Hirdetés

Az egyik modellt állítólag félbe lehet majd hajtani, míg egy másik, 5 hüvelykes készüléket ki lehet hajtani egy 8 hüvelykes táblagéppé. Az eszközöket a februári MWC-n mutathatják be. 

A Bloomberg kitért arra is, hogy a Galaxy Note széria valóban kihagy egy verziószámot, és annak érdekében, hogy passzoljon a jelenlegi Galaxy S zászlóshajóhoz, Galaxy Note 7 lesz a neve. 

A gyűrhető okostelefonok ellenben más szériában indulnak majd - egyelőre Project Valley kódnév alatt futnak. 

A Samsung épp a múlt hónapban mutatott meg San Franciscóban egy feltekerhető OLED-kijelzőt, könnyen lehet, hogy ez kap szerepet jövőre. 

Az új okostelefonokkal az is lehet, hogy az Apple megizzasztása a cél. Az almás vállalat a 2017-es iPhone-nal akar nagyot szakítani, keret nélküli kijelzővel és OLED-panelekkel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.