Hirdetés

Újraszervezi a kiegészítőit a Sony Ericsson



|

A nagyobb átláthatóság kedvéért négy kategóriába sorolják mostantól a különféle eszközöket.

Hirdetés

A svéd-japán vállalat bejelentette, hogy a készülékeik mellé megvásárlásra kínált különféle kiegészítőiket mostantól négy kategóriába sorolja, ezzel transzparensebbé téve kínálatát az egyszerű vásárlók számára - legalábbis ez a koncepció.

 

Sony Ericsson VH110
Sony Ericsson VH110


Sony Ericsson VH110

 

 

A kiegészítők összefoglaló neve mostantól Extras lesz, a kategóriák pedig a Talk, Play, Listen és Go névre hallgatnak. Az elsőbe kerülnek a különféle headsetek, a másodikba a játékokkal kapcsolatba hozható darabok, a harmadikba a kimondottan zenehallgatásra ajánlott fülhallgatók/hangfalak, a negyedikbe pedig például a tokok és a töltők.

 

Sony Ericsson VH410
Sony Ericsson VH410


Sony Ericsson VH410

 

 

A londonban tartott sajtótájékoztatón ezen felül bemutatásra került még két új Bluetooth-os headset is: míg a VH110 egy olcsóbb modell, addig a VH410 egy drágább, de jobb minőségű megoldás. Mindkettő USB-n keresztül tölthető, az akkumulátoraik 350 óra készenléti, és 10 óra beszélgetési időt képesek nyújtani. Várhatóan augusztustól kezdve lesznek hazánkban is kaphatóak, az árukról nem érkezett információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.