Hirdetés

Júliusban, Android N-nel jön a Galaxy Note 6



|

A vártnál kicsit korábban jöhet az új Galaxy Note 6, ráadásul már új Androiddal.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Note 5 még tavaly augusztusban jelent meg, és továbbra is az egyik legjobb nagy kijelzővel rendelkező okostelefon a piacon. Ennek ellenére már várjuk az utódját. 

Hirdetés

Ugyan elméletileg egy évvel követi a Galaxy Note 5-öt, a legfrissebb pletykák szerint a vártnál hamarabb megérkezik. 

A koreai The Bell megbízható forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy a Galaxy Note 6 július közepén jelenik meg, Grace kódnév alatt. 

Ennél is jobb, hogy már gyárilag Android N operációs rendszert futtat majd, vagyis a Google az új rendszer végleges verzióját már júliusra ki kell adja - a fejlesztői előzetes és a korábbi ígéretek is ezt jelzik előre. 

A specifikációkról egyelőre nem sokat tudni, de korábbi hírek szerint az 5,8 hüvelykes kijelző alatt 6 GB RAM és egy 12 megapixeles kamera lapulhatnak majd. 

Jó eséllyel lesz 256 GB-os verzió is a Galaxy Note 6-ból, ami technikai rekordnak számít majd a piacon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.