Hirdetés

Júniusban jön a OnePlus 3



|

A hírek szerint teljesen új dizájnt kap a OnePlus következő csúcskészüléke.

Hirdetés

A OnePlus továbbra is fiatal és kicsi gyártónak számít az okostelefonok piacán, azonban gyorsan nevet szerzett magának, hiszen felsőkategóriás készülékeket árul olcsón. 

Hirdetés

A OnePlus One 2014-ben, a OnePlus 2 2015-ben volt a zászlóshajók gyilkosa, és bár az aktuális csúcsmodelleket sosem tudták megszorongatni, a meghívós rendszer ellenére is szép számban fogytak. 

A tavalyi év vége felé jött meg a középkategóriás OnePlus X is, illetve egy ideje a gyártó szakított a meghívós megrendelésekkel. 

A jelentések szerint a OnePlus jó bőrben van, és már készül az idei nagy újdonságának a bemutatójára. 

A OnePlus alapítója, Carl Pei a CNET-nek adott interjút, amelyből kiderült, hogy júniusban jön a OnePlus 3. Ezúttal teljesen új dizájnt várhatunk, tehát a készülék nem hasonlít majd a két elődjére. Az alapító szerint meg tudják majd lepni a felhasználókat. 

Mivel ezúttal kiemelt szerep jut az amerikai piacnak, ezért a meghívós rendszer visszatérésére feltehetően nem kell számítani. Az árazás valószínűleg nem változik. 

A specifikációkról nem sokat tudni, de a pletykák Snapdragon 820-as processzort és 1080p-s kijelzőt emlegetnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.