Hirdetés

Kacsának bizonyult a Facebook-mobil



|

Ezúttal a HTC-t hozták hírbe a közösségi weboldal telefonjának fejlesztésével.

Hirdetés

Mára hazánkban is rendkívül nagy népszerűségre tett szert a Facebook, amely mobilos változata például a T-Mobile hálózatából egyelőre ingyenesen látogatható. Természetesen régóta keringenek egyes pletykák, miszerint a Mark Zuckerberg által fémjelzett oldal saját okostelefonnal kíván előállni, ám ezek eddig rendre hamisnak bizonyultak.

 

 

Az utóbbi néhány hét csendje után a City A.M. portál újból felkavarta a vonatkozó híresztelések állóvizét, ugyanis meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt állította, hogy a Mobile World Congress-en a tajvani HTC két darab Facebook logóval is ellátott, androidos okostelefont fog bejelenteni. Állítólag ezen készülékek közösségi funkciói az eddigieknél mélyebben integráltak a közösségi weboldallal, és ez adott okot a pletyka elindítására.


Nem sokkal később Dan Rose, a Facebook üzletfejlesztéséért felelős munkatársa cáfolta a híresztelést, véleménye szerint ez csak egy újabb példa lehet arra, mikor egy telefongyártó kreatívan használja a Facebook publikus API-jait, de semmi több. Ettől függetlenül persze a HTC még bejelenthet az MWC-n két új mobilt, ráadásul a pletykák szerint egy táblagép is várható tőlük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.