Hirdetés

Kameraproblémáktól szenved az iPhone 7 Plus



|

Az Apple javítja vagy cseréli a problémás készülékeket, amelyek számos hibát produkálhatnak.

Hirdetés

Az iPhone 7 Plus nagy különlegessége, hogy valódi optikai zoomot tesz lehetővé egy lapos okostelefonban, illetve elmosott hátterű portréfotók készítésében is segít. 

Hirdetés

Bár akadnak kihívói - ami azt illeti, a Huawei Mate 9 kamerája sok tekintetben le is győzi -, mindenképp az egyik legjobb eszköz a mobilfotózás világában. Feltéve, hogy jól működik. 

Az iPhone 7 Plus készülékek tulajdonosai közül néhányan arra panaszkodnak, hogy a kamera elindítása után üres képernyő fogadja őket, vagy pedig minden fotó zöld és lila lesz. 

Néha valótlan túlmelegedési jelzést is kiír a készülék, pedig az nem érződik melegnek. 

A találgatások szerint az egyik apró flex kábellel van a baj, amelyik az adatok mozgatásáért felelős. 

A beszámolók alapján az Apple javítja vagy cseréli az érintett készülékeket, így aki ilyet tapasztal, az ne halogassa az ügyintézést. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.