Hirdetés

Kamerás Nokia telefon 29 dollárért



|

A finn gyártó szerint egy töltéssel akár 25 napot is elmehet a készülék.

Hirdetés

Ma délelőtt a finn gyártó bejelentette legújabb olcsó alapmobilját, az egyes piacokon dupla SIM-es változatban is elérhetővé Nokia 108 ajánlott bruttó ára csupán 29 dollár, azaz árfolyamtól függően olyan 6-7 ezer forint. A telefon érdekességét a beépített 0,3 megapixeles kamerája jelenti, ez a vállalat eddigi legolcsóbb képalkotó egységgel is ellátott terméke.

Hirdetés


Természetesen ennyi pénzért nem kell sokat várni a 108-astól, ám egész korrektnek tűnik: a kijelzője 1,8 colos és 128×160 pixeles, a GSM lapkája kétsávos, a Bluetooth vezérlője 3.0-s (támogatja a gyors adatvitelre kitalált Slam technikát), rendelkezik RDS-es FM rádióval, az ismeretlen kapacitású háttértára maximum 32 gigabájtos microSD-vel bővíthető.


Utóbbiból sejthetően a Nokia telefonja képes lejátszani a legelterjedtebb zenefájlokat is, a hangkimenete szabványos 3,5 mm-es Jack. További specifikációk: 70 grammos súly, 110 × 47 × 13,5 mm-es méret, 950 milliamperes akku, legfeljebb 25 napos / 14 órás készenléti- és beszélgetési idő.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.