Hirdetés

Kapkod az OLED-kijelzők után az Apple



|

A jelentések szerint már a 2017-es iPhone 7S-be OLED-panel kerül.

Hirdetés

Igazából még az iPhone 7-ről is korai beszélni, nem, hogy az iPhone 7S-ről, ami 2017-ben lesz esedékes. Vagy mégsem? 

Hirdetés

Mivel az LCD-kijelzőkről hosszú idő átállni az Apple-nek OLED-panelekre, ezért érthető, hogy a tervek kiszivárognak. Ezek alapján pedig már az iPhone 7S-ről is tudunk valamit. 

A japán Nikkei úgy értesült, hogy az Apple már a 2017-es iPhone 7S-sel átvált az OLED-képernyőkre, vagyis a korábban vártnál két évvel hamarabb

A váltás nehézségei nem csak a technológián múlnak, hanem azon is, hogy az Apple óriási megrendeléseit jelenleg egyik gyártó sem képes OLED-panelekkel kiszolgálni. A piac döntő többsége a Samsung kezében van, de az erőforrásaival egyelőre nem tudná kielégíteni a sajátja mellett az Apple igényeit is. 

Az OLED-kijelzős iPhone-oknak nőhet az üzemideje, vagy éppen még vékonyabb lehet a háza. 

Állítólag az Apple hamarosan aláír a Samsunggal és az LG-vel egy 12 milliárd dolláros szerződést, amely OLED-panelek gyártására vonatkozik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.