Hirdetés

Karácsonykor az online vásárlások közel ötöde mobilról történt



|

Az IBM adatai alapján ebből 13 százaléknyi rendelés iPhone-ról és iPadről érkezett.

Hirdetés

Az IBM a c|net-tel karöltve közölte legújabb felmérését, amelyben a karácsonyi ünnepek (december 25. és 26.) alatt leadott online rendeléseket, vásárlásokat vizsgálták. Érdekes módon a rendelések közel ötöde mobil eszközről történt.

 

Az IBM 500 forgalmazót figyelt a két adott napon. Az eredmények szerint az első napon az összes vásárlás 7 százaléka iPad táblagépekről érkezett, míg 6,4 százaléka iPhone készülékről. A listában a harmadik az Android platform volt, összesítve 5 százalékot tettek ki az androidos okostelefonok. A második napon a számok 6; 5,8 és 4,6 százalékra módosultak.

 

Az összes online vásárlást vizsgálva elmondható, hogy a rendelések 18,3 százaléka valamilyen mobil eszközről érkezett. Ez éves szinten 118 százalékos emelkedésnek felel meg. 

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.