Hirdetés

Karórába épített telefon a Sony Ericsson-tól



|

Hirdetés

A Fossil bevezeti az ABACUS MobileWear és FOSSIL Caller ID órákat, a Sony Ericsson pedig a közösen kifejlesztett termékek saját sorozatával jelenik meg a piacon. Az összes óra zökkenőmentesen csatlakoztatható a legtöbb Sony Ericsson Bluetooth-mobiltelefonhoz. A Bluetooth-óra egyrészt a Sony Ericsson hosszú távú céljainak egyik csúcspontja, másrészt a mobilkommunikáció izgalmas jövőbe mutató irányát jelképezi. Megszilárdítja a vállalat fejlesztői hírnevét a mobilkommunikáció és a Bluetooth-technológia területén egyaránt. A Fossillal való együttműködés tökéletes lehetőséget teremtett az egyedi műszaki jellemzőkkel bíró, vonzó és exkluzív kialakítású óra kifejlesztésére.
A Sony Ericsson elkötelezte magát a folyamatosan fejlődő technológia alkalmazására a készülékeiben és tartozékaiban, és kész kiterjeszteni az integrált mobilkommunikáció határait. Mindez jól kiegészíti a Fossilnak az órák továbbfejlesztése iránti elkötelezettségét. A kettő egyesítése a Bluetooth-óra időzítésének magyarázata. Többé már nem pusztán időmérő eszköz; a stílusos karóra a személyes mobilkommunikációs eszközök diszkrét kezelőfelületeként használható. Ezzel az óra alapvető szerepet kap a híváskezelésben és a médialejátszó mobiltelefonon keresztüli vezérlésében. A Bluetooth-technológiát alkalmazó órák kényelmes és hatékony módszert jelentenek a kapcsolattartásra, ráadásul divatos kiegészítők is. A stílus és a technológia egyesítésével a Fossil és a Sony Ericsson a Bluetooth-technológia kényelmét a mobiltelefon-kezelés divatos és társadalmi presztízst jelentő módon ötvözi.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.