Hirdetés

Kártyafüggetlen iPhone 3GS és Toshiba TG01?



|

A nemrégiben indult Milcom Kft. jóvoltából érhetők el a Becker, a TomTom és a Clint termékei is.

Hirdetés

A germán istenvilág megidézésével mutatkozott be a nagynyilvánosság előtt a dán hátterű Milcom Nordic A/S dán központú nemzetközi cégcsoport magyarországi leányvállalata, a Milcom Hungary Kft. A Milcom Hungary termékportfólióját fürkészve a résztvevők régi ismerősökkel is találkozhattak, de lehullott a lepel több olyan újdonságról is, melyek kizárólag a Milcom nevéhez köthetők.

 

A Milcom Nordic A/S 1992 óta jelen van az európai piacon, és napjainkra jelentős piaci részesedést tud magáénak a telekommunikációs, mobilkommunikációs és elektronikai eszközök és kiegészítők piacán Dániában, Görögországban és a Faire-szigeteken egyaránt. A cégcsoport számára 2009 nyarán, stabil piaci pozíciójának köszönhetően, lehetségessé vált a kelet-közép-európai régióban való terjeszkedés. A régió központi üzleti és logisztikai bázisaként hozta létre a hazai székhelyű Milcom Hungary Kft-t.

 

Navigáció teljes lendülettel

 

A cég portfólióját tarkítják a Becker prémium kategóriás autós navigációi. Az eseményen kerültek bemutatásra a Becker új, 2010-es modelljei, melyek nem csupán külsőleg újultak meg, hanem a NavNGo által gyártott legújabb szoftver (iGO Primo), kifejezetten a Beckerre továbbfejlesztett változatának köszönhetően olyan praktikus tartalmakat és látványvilágot kaptak, ami egyedülálló ez idáig a hazai piacon.

 

 

 

 

A TomTom is e rendezvény keretein belül mutatta be Magyarországon elsőként két új modelljét: a TomTom Start2-t és a TomTom XL IQ Routes edition 2-t. A belépő szintű modellekkel olyan egyedi technológiákat tesz elérhetővé elérhető áron a TomTom, mint például az IQ Routes intelligens útvonal-kalkulációs technológia, a továbbfejlesztett sávinformáció és a Map Share közösségi térképhiba-javító és térképadat-megosztó szolgáltatás.

 

 

 

 

A két nemzetközi navigációs márka mellett a 2008-ban nagy sikerrel debütált, és azóta is egyedüli hazai navigációs termékcsalád, az iconX is a Milcom Hungary által válik elérhetővé a nagyközönség számára. A kínálatában jelenleg az iconX A420 FLAT PNA készülék és az iconX E255 radar- és lézerdetektor szerepel, de a Milcom Hungary a kínálat további bővítését ígéri.

 

Kártyafüggetlen iPhone 3GS és Toshiba TG01

 

A Milcom kínálatában a Siemens Gigaset asztali és IP telefonok mellett kiemelt figyelmet kapnak az okostelefonok. A cég smartphone kínálatának egyik legfontosabb tagja az iPhone 3GS kártyafüggetlen készülék, valamint a speciálisan e termékkörhöz tervezett CellularLine olasz kiegészítő család.

 

 

 

 

Hazai viszonylatban abszolút újdonság a Toshiba TG01 okostelefon, mely jelenleg Windows mobile operációs rendszerrel került bemutatásra, de a közeljövőben androidos változata is elérhető lesz. Az újdonságok közül nem maradhatnak ki a General Mobile belépő kategóriás és androidos készülékei sem, melyek egyszerre két SIM-kártyát képesek kezelni, szolgáltatótól függetlenül.

 

Szórakoztató elektronika

 

A Milcom Hungary kereskedelmi partnereinél már megtalálható a legújabb, felső kategóriás szórakoztató elektronikai márka, a Clint. A dán termékcsalád germán istenek neveit viselő WIFI- és internet rádiókkal (Odin, Loki, Freya, Heimdall és Thor), valamint DVB-T és set-top box készülékekkel mutatkoztak be a hazai piacon. A Clint felsőkategóriás modelljei mellett a közép kategóriát képviselő Abeo termékcsalád is bemutatkozott. Mindkét márka kizárólag a Milcom Hungary kínálatában érhető el.

 

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.