Hirdetés

Kaszát kapott a Google Nexus 6?



|

Egy megbízható szivárogtató szerint nem készül el a telefon.

Hirdetés

A Google saját márkajelzés alatt piacra dobott telefonjait preferálók az elmúlt hónapokban többször is szomorú pletykákat kaptak. A híresztelések kavalkádja röviden összegezve az, hogy a Nexus termékvonal – vagy legalábbis a telefonos kínálat – meg fog szűnni, a helyét pedig 2016-ban az Android Silver készülékek vehetik át. Az ismert gyártóktól származó mobilok módosítatlan robotos rendszert futtathatnak, továbbá talán maga a Google biztosíthatja hozzájuk a szoftveres frissítéseket.
 

Hirdetés


Az utóbbi két évben elképesztő mennyiségű hitelesnek bizonyult, mobilokkal kapcsolatos információt kiszivárogtatott @evleaks a napokban két tweetben is hozzászólt a témához: egyrészt szerinte nem létezik a Nexus 6 és elbúcsúzott a Nexus névtől, másrészt pedig egyértelmű utalást tett a fent említett Android Silver készülékek eljövetelére. Ha mindez igaz, akkor a korábbi pletykáktól eltérően talán még idén elindulhat az új androidos mobilcsaládba tartozó termékek forgalmazása.


(Forrás: PocketNow | Fotó: Kārlis Dambrāns)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.