Hirdetés

Kaszát kapott a HTC One M8 Prime?



|

Megbízható forrás szerint mégsem készül el a Quad HD kijelzős mobil.

Hirdetés

A megbízható mobilos pletykákat évek óta ipari mennyiségben ontó EVLeaks rossz hírrel szolgált az általunk is tesztelt HTC One (M8) okostelefon felturbózott testvérére váróknak, ugyanis legfrissebb értesülései szerint kaszát kapott a készülék, a kellemetlennek tűnő fejlemény okáról nem esett szó.
 

Hirdetés


A beszámolók szerint a HTC One M8 Prime több téren is túltett volna a gyártó márciusban bemutatott csúcsmobilján: a kijelzőjét Full HD-s helyett 2560×1440 pixelesnek pletykálták, a rendszermemóriáját 3 gigabájt kapacitásúnak mondták, a lelkét Qualcomm Snapdragon 810 lapkakészlet adhatta volna, továbbá a hátlapi UltraPixel kamerája is jobb minőségű fotók készítésére lehetett volna alkalmas.


Az állítólagos kasza oka lehet üzleti és technikai, vagy esetleg a kettő együtt: egyrészt a kívánt kijelző egyelőre korlátozott mennyiségben érhető el, másrészt pedig már most túlzsúfolt vadi új termékekkel a felső kategóriás mobilok piaca.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.