Hirdetés

Katonás csuklótelefon-koncepció



|

Sportolók és kütyübolondok akár egy okostelefont is a csuklójukra kapcsolhatnak.

Hirdetés

A kilencvenes évek sikersorozata, a Knight Rider jutott eszembe ezen telefon megpillantásakor, hiszen abban is szerepelt egy olyan karóra, amely egyben kommunikátor is volt, de az csak egyetlen autóval tartotta a kapcsolatot. Eric Campbell koncepciója viszont nem csak, hogy dögösen és nagyon, nagyon modernül néz ki, de okostelefonként is kiválóan használható lenne.

 

 

A Samsungnak tervezett kommunikációs eszköz kültéren sportolóknak, atlétáknak, örökmozgóknak, és kütyümániásoknak egyaránt ideális viselet. Könnyű és kényelmes lenne, fiatalosan vidám színű. OLED-érintőképernyőt kapna, rugalmas elektronikát a képernyő alatt, hogy lehetőség szerint a lehető legkevesebbet sérüljön viselés közben. Elegáns, osztott részekből állna, a jobb légáramlást elősegítendő, egyidejűleg az izzadás mértékét csökkentendő, úgynevezett emlékező ötvözetből álló tagokból. Használod: egyenes; viseled: karkötőként simul rád. Mivel a végei nem kapcsolódnak össze, hanem nyitott marad, szinte minden méretű csuklóra tökéletesen illeszkedne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.