Hirdetés

Kazahsztánban debütálhat a Nokia N9?



|

Egy helyi webáruház szerint 26-án érkezik meg hozzájuk a készülék.

Hirdetés

Az elkövetkező két hónapban a tervek szerint számos országban fog végre elérhetővé válni a Nokia első és utolsó meegós mobilja. Meglepő módon a jelenlegi információk alapján elsőként Kazahsztánban debütálhat a méregdrága okostelefon, legalábbis a Texhodom nevű helyi webáruház szerint augusztus 26-tól lesz elérhető náluk a készülék.

 

Nokia N9
Nokia N9

 


Másodikként az Orange svájci kirendeltsége hozhatja forgalomba a mobilt, az órásmesterek országába szeptember 15-én érkezhet meg, majd nyolc nappal később a Three svéd divíziójához is eljuthat a telefon.


A Nokia N9 elméletileg Magyarországon is kapható lesz, a finn gyártó hazai weboldalán már a bemutatása óta listázzák a mobilt, ám a megjelenésének részleteiről továbbra sem rendelkezünk információkkal. A korábbi hírek szerint a kártyafüggetlen ára háttértár szerint 660/750 dollár (123/140 ezer forint) lesz, ám ezen összegek még nem tartalmazzák az adókat, és egyéb áremelő tényezőket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.