Hirdetés

Kedd éjfélig ingyen magyar zenét ad a Vodafone



|

Átmenetileg más szolgáltatók ügyfelei is használhatják a Zene 24/7 szolgáltatást.

Hirdetés

Hétfő délelőtt kiküldött sajtóközleménye alapján a Vodafone most kedd éjfélig (2013. december 10.) meghosszabbította a „Hallgass hazait!” névre hallgató promócióját, amely keretében a regisztrálók teljesen ingyen hozzáférhetnek a vállalat zeneboltjában lévő hazai előadók másolásvédelemmel ellátott dalaihoz. Az ügyfelek azokat mobilra, táblagépre és számítógépre is letölthetik.

Hirdetés


„A Hallgass hazait! 23 ezres katalógusában [..] a legújabb hazai slágerek és a régebbi kedvencek is elérhetőek. A Hallgass hazait! a Zene! 24/7 Zenetár csomag része. A teljes, 4 millió darabos hazai és nemzetközi katalógus előfizetési díja 1000 Ft / 2 hét, míg az akción kívüli időszakban a Hallgass hazait! előfizetés havi 500 Ft-ba kerül. Mind a teljes, mind a hazai csomag előfizetői korlátlan számban tölthetnek le másolásvédelemmel ellátott zeneszámokat, és mindezeket egészen addig hallgathatják eszközeiken, ameddig érvényes a Vodafone SIM kártyájuk.


A most futó akció egyik különlegessége, hogy olyanok is kipróbálhatják a szolgáltatást, akik nem a Vodafone előfizetői, a másik pedig az, hogy a Vodafone a regisztrálók között naponta egy Huawei Ascend P6 készüléket sorsol ki” – áll a közleményben.


Végül megemlítendő, hogy a Zene 24/7 előfizetői 50 / 100 forintos, míg a nem előfizetők 250 / 500 forintos áron másolásvédelem nélkül is vásárolhatnak dalokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.