Hirdetés

Kedvezményes Pannon Navigátor síelőknek



|

Hirdetés

A Pannon Navigátor mobilon használható útvonaltervező és navigációs program, amely a tájékozódásban, utak, helyszínek, hasznos objektumok megtalálásában nyújt utazás közben is folyamatos segítséget. A térképes útvonal- és aktuális pozíció megjelenítés mellett nyilakkal, magyar nyelvű felirattal, valamint hangjelzéssel irányítja a vezetőt letérésnél, kanyarodásnál, irányváltásnál. A térképek részletessége garantálja a biztos célba érkezést: Magyarország mellett jelenleg már 21 európai ország mindig aktuális, utcaszintű térképe érhető el a Pannon Navigátor adatbázisában. A Pannon Navigátor használatához a mobiltelefonra és egy kézi Bluetooth GPS-re van szükség. Előnye, hogy nem kell külön navigációs rendszert beépíteni az autóba, s gyalogos közlekedéskor is kényelmesen használható.
A Pannon Navigátor csomag - amely a Pannon GSM bemutatótermeiben megvásárolható - tartalmazza a GPS eszközt és tartozékait. A díjmentes szoftver letölthető a Pannon GSM honlapjáról. A térképhozzáférés - az ingyenes 5 nap használat után - a szoftvert elindítva rendelhető meg 1 napra, 1 hétre vagy 1 hónapra, csak Magyarországra vagy az összes elérhető országra együttesen aszerint, hogy éppen csak eltévedtünk, síelni megyünk vagy a mindennapi munkánkhoz van rá feltétlenül szükségünk.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.