Hirdetés

Kedvező áron jöhet a ViewSonic új telefonja



|

Bemutatkozott a vállalat harmadik androidos mobilja, ám meglepő módon Froyo fut az eszközön.

Hirdetés

Az amerikai gyártó lerántotta a leplet a legújabb androidos okostelefonjáról, a V430 típusjelzésű készülék elsőként Oroszországban kerülhet hamarosan piacra, egyelőre ismeretlen, ám vélhetőn kedvező áron. A meglehetősen szokványos eszköz egyetlen negatív érdekessége, hogy ismeretlen okból Android 2.2 operációs rendszerrel látták el.

 

ViewSonic V430
ViewSonic V430

 


Összességében a megoldás korrekt küllemű burkolata hasonszőrű belsőt rejt: a 4,3 colos érintőkijelzője 800×480 képpont felbontású, a lelkét a Qualcomm 1 gigahertzes Snapdragon processzora adja, amely mellé 512 MB RAM-ot, és ugyanennyi ROM-ot társítottak a mérnökök.


Az előlapi kamerája 0,3, míg a hátlapi szenzora 5 megapixeles, ezen felül természetesen 3G, Wi-Fi, Bluetooth, A-GPS, és gyorsulásmérő is került a V430-ba - sajnos ennél pontosabb információk egyelőre nem állnak rendelkezésre a ViewSonic üdvöskéjéről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.