Hirdetés

Kedvező áron jön az Archos Android 3.2-es tablete



|

1,2 gigahertzes processzor került a 7 colos eszközbe.

Hirdetés

A francia gyártó tegnap lerántotta a leplet az első Android 3.2 operáció rendszerrel szerelt táblagépéről, a 7 colos és 1024×600 pixeles kapacitív érintőkijelzővel szerelt, 70b típusjelzésű megoldás 200 dolláros (~46 ezer forintos) áron kerülhet januárban a boltok polcaira.

 

 


Sajnos a pontos specifikációi nem ismertek, ám az egymagos központi egysége 1,2 gigahertzen ketyeg, emellé 512 MB RAM, és 8 GB háttértár került. Árától függetlenül a táblagép rendelkezik HDMI kimenettel is, emellett természetesen Wi-Fi vezérlő, és microSD foglalat is helyet kapott a „vékony és könnyű" készülékházában.


Megemlítendő, hogy a vásárlók gyárilag nem előtelepített programok iránti igényét a 70b esetében már az Android Market szolgálja ki, az Archos eddig költségcsökkentés címszó alatt a független AndroLib piactér kliensét telepítette elő a tableteire.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.