Hirdetés

Kedvező árral támadnak a Nokia okostelefonok



|

Az androidos Nokia D1C állítólag már 150 dolláros vételáron vihető lesz.

Hirdetés

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a HMD Globaltól 2017-ben érkező első Nokia márkájú okostelefonok a középkategóriát célozzák meg. A finn cég emiatt agresszív árazással készül, ami persze nagy piaci részesedést és kedvező eladásokat hozhat. 

Hirdetés

Bár eleinte a haszonkulcs minimális lenne, a cég azt remélheti, hogy ezzel felpörgeti a keresletet a piacról hosszú ideje hiányzó Nokia név iránt. 

A hírek szerint a 2017-es MWC-n, februárban érkező első androidos Nokia okostelefon a Nokia D1C lesz, amely két verzióban jelenik meg. Az 5,5 hüvelykes, full HD-s modell 3 GB RAM-ot kap, és 200 dollárba kerülhet. Az olcsóbb kiadás 5 hüvelykes, 2 GB RAM-mal, és csupán 150 dollárba kerül majd. 

Korábbi jelentések alapján az olcsóbb kiadás 13 megapixeles hátlapi kamerát kap, míg a drágább verzióba 16 megapixeles szenzor kerül. 

Mindezeket Snapdragon 430-as processzor, Adreno 505-ös GPU, 16 GB tárhely és egy 8 megapixeles előlapi kamera egészíti ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.